5G

Vrijdagmiddag 8 maart    Nogmaals 5G,  een vervolg met JAN VAN GILS  en op de nieuwe (vertrouwde) locatie Riouwstraat 1: De schadelijke werking van 5G straling

Wij worden als mens steeds vaker en intensiever blootgesteld aan elektrosmog: het stralingsverkeer wordt steeds intensiever. Dat heeft ernstige gevolgen voor onze vitaliteit en etherkrachten. Hoeveel sterker die straling en schade wordt als we overschakelen op een 5G-netwerk, dat het Nederlandse kabinet al in 2020 wil hebben gerealiseerd, moet diepgaand worden onderzocht en de resultaten ervan moeten voor iedereen duidelijk worden gemaakt. De gevolgen zijn dermate ernstig dat we moeten proberen zo’n ontwikkeling tegen te houden, maar hoe?

En welke gevolgen heeft dat voor de technische ontwikkelingen in de maatschap-pij? Moeten we zelf-rijdende auto’s, zelf-besturende systemen eigenlijk wel willen? Waar willen wij eigenlijk naar toe ontwikkelen? Zijn we ons dat bewust?

Loek Dullaert heeft flyers gemaakt die iedereen kan verspreiden om mensen wakker te maken, nu al aangekondigd is dat Den Haag definitief als eerste 5G krijgt!

 

3 gedachten over “5G”

 1. Wij zijn burgeraktiegroep den haag 5G begonnen en blijven graag op de hoogte van jullie akties ( evt samenwerking )

 2. Lees het nu pas, vond de folder in de BD winkel, had graag bij de samenkomst willen zijn..komt er nog een en waar kan ik dat nagaan? Bedankt voor dit en hartelijke groet!

 3. Dit zag ik de vorige keer nog niet.
  Ik zocht jullie een paar dagen geleden op en deed enige suggestie’s.
  Mijn complimenten !

  Volgende suggestie:
  Een plek om te protesteren met je e-mail zodat we aantallen verzamelen , MACHT.
  Ik realiseer mij dat zoiets veel werk is en specifieke deskundigheid vereist. Wie ?
  In de Alertgroep Zeist zal ik dit bespreken op 12. 4.

Reacties zijn gesloten.