Israel’s fingerprints on Las Vegas false flag terror

ingezonden door Veronica Vos
Volgens de laatste berichten zijn er nog veel meer aanslagen te verwachten voor de Amerikanen, want steeds duidelijker wordt het (zelfs voor Amerikanen) dat het geen moslims zijn die aanslagen plegen maar hun eigen mensen die al 10 tallen jaren samen werken met Israël.
“Het groot Israël” plan loopt nu gevaar, en  Bibi Netanyahu krijgt het benauwd, want onlangs heeft The church of Scotland verklaard dat joden geen bijbelse claims op Israël kunnen laten gelden …

zie Israel’s fingerprints on Las Vegas false flag terror 

Kay Griggs inmiddels gestorven, wordt hier weer opgevoerd als insider, ze heeft erg veel over die “special forces”,  die boven de wet staan op video gezet: Marines,” Seals”, “Black water” het zijn vaak ex Vietnam veteranen in de top, Amerikanen en Israëliërs vormen hier één grote misdadige organisatie met een eigen rechtbank.
(ik zag de video’s al 7 jaar geleden.)
Haar ex echtgenoot was zo een marine man, ik meen ook een vrij metselaar, maar ook hoogste vertegenwoordiger voor de U.N.

Veronica Vos