Christopher Bollyn: “The man who solved 9/11”

Christopher Bollyn: ” The man who solved 9/11″ – een interview door Adam Creen, samengevat door Veronica Vos.

Christopher Bollyns tweedelige boek Solving 9-11 – The deception that changed the world heeft nu een vervolg: The War on Terror  The Plot to Rule the Middle East waarin feitelijk het Israëlische “Yinon plan” wordt gerealiseerd – het Balkaniseren (het opdelen) van grote Arabische staten in meerdere kleine staten, zodat uiteindelijk een Groot Israël van Eufraat tot aan de Nijl kan ontstaan. Het was gedicteerd door zionistische buitenland politiek, B. Netanyahu heeft geprobeerd de oorlog tegen het terrorisme te verkopen als een Amerikaanse strategie als oorlog tegen terrorisme met een open einde, maar terrorisme is hun eigen creatie.

Christopher Bollyns publieke voorlezingen in bibliotheken riepen in een aantal plaatsen (zoals Brooklyn) ook protest op, zionisten die hem prompt van antisemitisme,  Nazisme beschuldigden. Maar ook voor andere Amerikanen is het moeilijk te geloven dat Amerika zo misdadig tegen zijn eigen bevolking kon zijn.
Maar zionistische “fingerprints are all over the place and the cover up is the biggest evidence.”

De stand van zaken met  the 9/11 truth movement en hoe het zich ontwikkelde over 16 jaar- alles is meer werkelijkheid geworden, want de oorlog tegen terreur gaat nog steeds door…

Natuurlijk had de regering al lang een echt officieel onderzoek kunnen instellen zoals het Britse Chilcott onderzoek met een rapport waarin een schuldige en een veroordeling van Tony Blair als uitkomst werden gevonden.
Dat de amerikaanse overheid dit niet heeft gedaan ligt aan een gebrek aan moed en morele helderheid, de 9/11 aanslag met daarna de 16 jaar oorlogen in het midden oosten, nog elke dag sterven er mensen in deze z.g. “War on Terror”, maar ook de nog altijd onopgeloste moord op J.F.K. met de medeplichtigheid van de MSM, moeten nu opgelost anders gaat deze hele natie kapot.
De grootste democratie ter wereld, tevens het land van het vrije woord, blijkt een en al bedrog te zijn geweest.
Het onderzoek kwam er nooit, bewijsmateriaal is ook direct afgevoerd, een echt onderzoek met schuldigen en veroordelingen moet er nog steeds komen om het af te kunnen sluiten.

bekijk: Christopher Bollyn: The man who solved 9/11

“We hebben een revolutionaire bewustwording, nodig mensen moeten wakker worden en zich realiseren dat ze zijn voorgelogen door de media en hun regering, we hopen op meer steun van mensen met bekendheid van naam en begrip om deze WAR ON TERROR te eindigen!! We willen dus een echt onderzoek en de schuldigen ter verantwoording roepen.
Het is eerder een agressieve veroveringsoorlog geweest in Afghanistan en Irak, waar drugs en olie het belangrijkst waren. J.Rothschild heeft olie op de Golan hoogte waarnaar geboord wordt, illegaal want op Syrisch grondgebied. Net zo in Kurdistan in Noord Irak.
Deze war on terror was de langste en duurste Amerikaanse oorlog, ze wisten dat de onderliggende strategie het Israëlische Yinon plan was.

Deze hele zaak is zo vreselijk verkeerd, deze mensen hebben “de werkelijkheid gekidnapt”, we hebben in een kunstmatige werkelijkheid geleefd en we hebben grote schade aangericht. De kosten van deze war on terror zijn 2,5 triljoen dollar en de vele doden die het gekost heeft.
Om een land een oorlog in te sturen gebaseerd op zo’n bedrog… een heel grondige onderzoek zal nodig  zijn. Het zal niet minder dan een politieke revolutie veroorzaken.
Onze regering is nu onder bezetting, de machtsverhoudingen staan op zijn kop.
Dit is een geestelijke oorlog van de leugen tegenover de waarheid, Christopher schreef een open brief aan de paus om als hoofd van de kerk zich uit te spreken tegen de onterechte oorlog tegen de moslimwereld (er kwam geen reactie). Het is een heel grote zaak wanneer een religie de oorlog verklaart aan een andere: de islam.
Al deze oorlogen waren onterecht, maar er kwam geen interesse vanuit spirituele/religieuze zijde, noch vanuit de academische wereld of de politiek om zich uit te spreken over deze oorlogen (maar  in werkelijkheid staan we nu nog niet echt op de rand van oorlog met “de islam”.)

Je kunt niet vooruit zonder deze zaak helemaal te onderzoeken.
Instituties kunnen niet langer vertrouwd worden…

Er is een groot kunstmatig monster geschapen, Sjimon Perez’ leus was “maak het westen zo bang dat ze precies zullen doen wat wij zeggen”.
Deze mensen richtten Irgun op, nog vóór WW I, een Israëlische terroristische beweging waar wereld heerschappij de achterliggende drijfveer was. Menachim Begin was trots op wat ze deden, want ze waren niet alleen de grootsten van Israël (in hun misdaden) maar van de hele wereld. Deze mensen waren allen lid van Irgun: Shimon Perez, Benjamin Netanyahu, Ehud Barak,  Ariël Sharon (de slachtpartijen in Libanon), Menachim Begin (hij blies het King David hotel op), Itschak Shamir, Olmert … Zij waren  allen lid van de zionistische terroristische Irgun-beweging, met vele massaslachtingen op hun geweten.

Zij kregen uiteindelijk wat ze wensten, ze wilden Afghanistan, Irak, Libanon, Palestina, Libyë, Syria, Jemen. Ze verwoestten het hele midden-oosten niets heeft hen tegengehouden. En ze vernietigden ook ons land Amerika, hun terreur reikt tot overal, ook in Europa.

Eis verantwoording want het zal onze natie  vernietigen.”

Veronica