De laatste man die de Twin Towers verliet en duizenden levens redde

ingezonden door Veronica Vos

In this video, Luke Rudkowski of WeAreChange, gives you the latest breaking news on today’s 9/11 anniversary and its larger implications.

The MSM censored full story of 9/11 hero William Rodriguez

As we interviewed renowned hero William Rodriguez on his current understanding of today’s politics regarding U.S President DonaldTrump.

9/11 Hero speaks out on Donald Trumps biggest flip flop

De belangrijkste punten:
William Rodriguez “De laatste man die de Twin Towers verliet en duizenden levens redde”, want hij had de master key, waarmee hij alle deuren kon openen.
Wat hij gezien heeft weerspreekt alle officiële verklaringen van de gebeurtenissen die dag, de overlevenden van 9/11 zijn zo’n machtige politieke factor geworden, omdat de officiële verantwoordelijken het op alle terreinen hebben laten afweten.
De 28 bladzijden rapportage die vorig jaar werden geopenbaard, wordt nu gebruikt in een nieuwe rechtszaak tegen Saoedi-Arabië, waarin ze zeggen dat Saoedi-Arabië ” The Dry Run” van 9/11 heeft gefinancierd. 400 miljard dollar zijn er mee gemoeid .
Er is een campagne gaande om deze rechtszaak te voorkomen waar $ 100.000 per maand voor wordt betaald binnen het congress lobby circuit.
Trump zei in zijn verkiezingscampagne dat G. Bush van te voren op de hoogte was van 9/11, daarbij direct wijzend op Saoedi-Arabië. Hij is nu in Saoedi-Arabië bezig met één van de grootste wapen deals, waar bij zijn schoonzoon nu aan de telefoon de onderhandelingen doet. (Daarom zou hij tot president zijn gekozen.)
William Rodriguez wordt genegeerd binnen de VS, alleen de onafhankelijke die van media zoals Luke Rudkowsky besteden aandacht aan hem.
Hij wordt beroemd in het buitenland van Rusland tot Iran, de tegenstanders rekenen op een uitputtings slag, maar hij is vastbesloten tot op de bodem door te gaan over wat gebeurde er die dag.
V.V.