Paul Joseph Watson: Islam in Europe (and the “far right” backlash)

ingezonden door Veronica Vos

Volgens Paul Joseph Watson is “Molenbeek” in Brussel het nieuwe hoofdkwartier van ISIS! De “no go zones” groeien in een heel aantal Europese steden, en zo ook de moslim immigranten aantallen.
Waarom laten de Europese staten dit toe? Wie is hiermee gebaat?
Een groot links kiezersblok is gegarandeerd met massa’s moslim-immigranten, de angst bij Europeanen om moslims en andere minderheden te discrimineren zit er goed in, de staat verdoezelt de ellende die moslims veroorzaken. Politiek links met zijn fanatisme is al veel gevaarlijker dan politiek rechts.
Zonder toestemming van de Europese natiestaten worden er paramilitaire Naval Forces met drones aan de Europese grenzen ingezet.
Ze (The Globalists) willen uit alle macht voorkomen dat we de grenzen weer sluiten – dit is het moment voor de volgende stap op weg naar “éénwording van Europa” en het vernietigen van de natiestaten, nog meer chaos zodat we om militair ingrijpen zullen vragen. Dan is er toch een goede reden voor een Europees leger?
Aldus Paul Joseph Watson

Veronica