Waar gaat de mensheid naartoe?

ingezonden door Veronica Vos

“Voor een normaal mens zijn de mededelingen van Max Igan nauwelijks te bevatten. Het gaat over de zich razendsnel ontwikkelende techniek waarmee onze wereld wordt overgenomen – en uit verschillende richtingen tegelijkertijd. Op dit moment zijn we in G5, de 5e Generatie technologisch informatie (G4, G3, G2 en G1 zijn hieraan vooraf gegaan).
Een zeer vergaande automatisering door o.a. “SMART”-cards,  smart cars , een “smart tech world” – alles gaat vanzelf, maar het is tegelijkertijd een bewakingssysteem dat als wapen tegen de mensen gekeerd kan worden tot en met het digitale geld. Dat is in feite de ultieme controle, daarmee kunnen ze de mens “aan en uit zetten.”
Ze gaan alle gegevens van elk mens opslaan in hun skelet, micro chip is zelfs niet meer nodig. Ze zenden biometrische geluids golven in je skelet, geïdentificeerd door de DNA-structuur van het been. Zo hebben ze toegang tot je geld, je huis je auto, enz.

Zweden is één van de landen waar het effect van zo’n over-geautomatiseerde samenleving te zien is. Het zijn niet zulke gelukkige mensen, ze zijn de zingeving kwijt geraakt. Vooral jongeren vragen zich af: wat is de zin en wat is mijn plaats, mijn waarde?

Ole : “Het is totaal uit balans, we moeten zien een andere richting in te zetten.”

Er is niet veel input meer nodig van de mens. Deze wereld is nu nog steeds gebaseerd op een economie, door werk wat door mensen tot stand is gebracht, maar “ZIJ” maken mensen overbodig.

Wie zijn deze “ZIJ” dan eigenlijk?  AR wordt genoemd Artificial -Intelligence, in 2025 willen ze de mensheid helemaal vervangen, het blijft onduidelijk wie ze zijn.

Het is puur het kwaad van Satan/Lucifer, geen menselijk verstand .

Veronica

reactie op “Waar gaat de mensheid naartoe?

Reageren niet meer mogelijk.