WAR ALERT! duizenden troepen verzamelen zich aan de Jordaans-Syrische grens

een beetje verlaat geplaatst – sorry
ingezonden door Veronica Vos

Een samenvatting van End Time Report door Jake Morphonios.

“Koning Abdulah van Jordanië zei: “diplomatie t.a.v. Syrië is mislukt” hij  gaat nu Pres. Donald Trump steunen om Bashar Al Assad van Syrië ten val te brengen. Nu blijkt dat Donald Trump het besluit al eerder had genomen om oorlogs troepen in Jordanië op te bouwen, nog voor de Chemische aanval z.g. door het misdadige Syrische regime gepleegd, – de rode markeringslijn-  voor de U S om in actie te komen.
Op 7-4-2017 voer het oorlogsschip “liberty Passion” door het Suez kanaal op weg naar de haven Akaba in zuid Jordanië het vervoerde tanks, militaire voertuigen dat plan was dus al in werking gezet en wist  Trump dan niet dat er iets verschrikkelijks zou gaan gebeuren?  en dat men hem vast voorziet van de nodige aanleiding, een motief om in actie te kunnen komen?, tegelijkertijd twittert hij: “We should stay the hell out of Syrië”, het zal ons vele mensen levens kosten en miljarden dollars.
Jake Morghonios : “ik speculeer nu, ik ben er niet zeker van of Trump dit werkelijk wist van te voren, maar dit is anders reden om Trump af te zetten en hem te laten veroordelen voor oorlogsmisdaden.

Er zijn 2000-4000 man troepen die bewegen langs de Syrische grens in noordelijke richting en ontmoeten daar de Britse, en Jordaanse troepen in Al Zarqa de bases niet ver van Amman daar wordt een internationale troepen macht voorbereid om Syrië binnen te vallen; geacht worden ze ISIS uit te schakelen, maar ISIS is daar nu helemaal niet aanwezig,De US  “Intervention Operation” in Syrië heeft nu al 11 miljard dollar gekost tot zover….

Het gaat er nu eigenlijk om de hoofdstad Damascus aan te vallen, en democratisch gekozen staatshoofd van Syrië president Bashar Al Assad af te zetten, daarom heeft de U S nu alle bondgenoten verzameld, dat zijn samen dan de U S en U K, Jordanië, Turkije,  Qatar, Verenigde Emiraten, Saudi Arabië en Israël.

Obama had nog gezegd “No boots on the ground in Syrie”, maar die zijn er allang op de video is te zien hoe Amerikaanse militaire konvooien met Amerikaanse vlaggen door Koerdische dorpen dicht bij de grens met Turkije rijden.

De Russen doen hetzelfde voorbereiden op wat komen gaat maar zij doen het vooral in de lucht met vliegtuigen, die gaan heen en weer door het gemeenschappelijk luchtruim, om later elkaars proxies op de grond aan te vallen.
Maar Rusland had een afspraak met Iran om een de-ëscalatie zone in te stellen boven Syrisch luchtruim boven 8 van de 10 provincies, Assad :” op het moment dat ze de grens oversteken met Syrië zullen we het als een vijandige invasie beschouwen.”

Syrië, Iran, en Rusland tegen over USA, UK, Jordanië, Turkije, Qatar,  Ver. Emiraten, Saudi Arabië, Israël – de schaakstukken staan al in positie op het slagveld het is nu nog een kwestie van tijd voordat deze ontvlambare situatie niet meer te stoppen zal zijn.

Veronica Vos