Washington plans to nuke Russia and China

door Veronica Vos

Geachte leden van de tweede kamer

Dr. Paul Craig Roberts was staatssecretaris economische politiek op het departement van financiën onder president Reagan, ook was hij redacteur bij de Wallstreet Journal.

Hierbij wil ik mijn grote ongerustheid uitdrukken over de stilte van de regering in Den Haag met betrekking tot de steeds verder oplopende spanning tussen de VS en de rest van de wereld, en de enorme consequenties die die spanning kan hebben voor Europa, dat braaf in de pas meeloopt! Heeft u dat niet in de gaten?
Alle brandhaarden in de wereld zijn in feite terug te brengen tot één conflict en dit komt naar voren in deze video boodschap.
Ik verzoek u dringend naar dit video bericht te luisteren.

Een kleine samenvatting van dit video bericht:

“De hele wereld zou verontwaardigd moeten zijn door de permanente dreigementen van Washington, en toch zwijgt de wereld en laat men hen dit roekeloze pad vervolgen van steeds meer provocaties en valse beschuldigingen door Washington wat z.g. de enorme militaire opbouw zou rechtvaardigen.
Met deze wapens ontsnapt niemand aan de schade, met een 1000 miljard $ militair budget benodigd om Amerika’s wereldhegemonie en Israëls territoriale uitbreiding (het water van Zuid-Libanon) te bekostigen.
De Russen verbazen zich over de constante stroom van valse beschuldigingen tegen hen, waarom al die militaire provocaties? hier wordt Iran gedemoniseerd en als een nucleair gevaar opgevoerd door Washington.
Mr. Roberts: “De Amerikanen moeten eens leren dat het niet de Russen waren die Oekraïne binnenvielen maar Washington in een poging beslag te leggen op de Russische marine basis in de Krim om de Russen zodoende af te snijden van de Middenlandse zee, dit zijn de soort dingen die de het Amerikaanse volk moet horen (ook de EUROPESE ! bevolking (V.V.)) en Rusland moet begrijpen dat het onder geen omstandigheid kan vertrouwen wat Washington ook zegt.
Als ze Washington vertrouwen zullen ze zeker vernietigd worden – ze moeten dus 24 uur p.d. waakzaam blijven.
Ze hebben machtige mannen die het voor het zeggen hebben, die geen enkele macht of andere overwegingen dan ook willen delen met wie ook, een extreem gevaarlijke opvatting, met de bedoeling dat Rusland en China zich zullen onderwerpen.

Er bestaat niet zoiets als westerse regeringen die onafhankelijk van Washington zijn. De andere naties worden in een conflict met Rusland gedwongen. Een raketschild beschermt misschien Amerika tegen directe aanvallen, Europa zal verpulverd worden!

Men zou hopen dat ze toch op een zeker moment het gevaar van de situatie gaan beseffen en DE COÖPERATIE met AMERIKA EEN HALT TOEROEPEN !!
We zijn al vazal staten zullen we nu dode vazalstaten worden?
Europa zou zich eenvoudig terug moeten trekken uit deze verbintenis van “vazallenschap” met America liever zijn we geen pion in deze machtsstrijd waarin Europa geen kans heeft te overleven, juist wanneer Europa zich losmaakt zou het dit gevaar tot een einde kunnen brengen.
Korea en Japan zijn ook pion in dit conflict.”

Ik hoop dat u iets zult ondernemen opdat dit gevaar voorkomen kan worden.
Met vriendelijke groet,

Veronica Vos