Senator Richard Black on action of Trump

Een samenvatting door Veronica

Richard Black een voormalig hoofd aanklager van het Pentagon: “Als we nu Syrië binnen trekken beginnen we de derde wereld oorlog gebaseerd op bewijzen geleverd door terroristen, en als we nu Bashar Al-Assad omver stoten als staatshoofd dan helpen we ISIS zich te versterken. Rusland en Iran zullen niet langer aan de zijlijn blijven staan, we zullen dan een snelle demonstratie te zien krijgen dat Amerika ‘s veronderstelling Rusland militair de baas te zijn ook waar is d.w.z.: 1500 nucleair raketten tegenover elkaar…”

Men begrijpt niet waarom Donald Trump 180 graden is omgedraaid. Trump was juist tegen “regime change” oorlogen en wilde gewoon met Putin praten, daarom was hij juist gekozen.
De verklaring lijkt de “Coup d État” te zijn door het “Deep State Anglo – American war apparatus”, gestuurd door de Britten, een proces dat al langer gaande is door o.a. Britse veiligheidsdienst, Britse minister van defensie, Britse minister van buitenlandse zaken. Het zijn de Britten die Donald Trump voor de gek houden en hem in een confrontatie met Rusland en China sturen, terwijl de z.g. aanleiding, het optreden van Assad niet klopt, want hij is op elk front aan het winnen, waarom zou hij nu zijn eigen mensen aanvallen?

Er zijn twee groepen:
1. degenen die opgetogen de aanvallen op Syrië aan het vieren waren: John Mc Cain, Lindsey Graham, Nancy Pelosi, H. Clinton, de Saudi’s, die oorlog willen omdat er veel geld valt te verdienen; drugs, wapens, en
2. de groep mensen die echt vrede willen.
We kunnen ons de valse beschuldigingen herinneren van o.a. Tony Blair over Saddam Hoessein en zijn massavernietigings wapens, maar er bleken geen massavernietigings wapens te zijn. Ook het verhaal van de baby’s in de couveuse, allemaal gelogen, hetzelfde scenario van toen wordt nu weer afgedraaid.
Trump in zijn openingsspeech: “Waarom zoude we een geheime dienst vertrouwen die het zo bij het verkeerde eind had over chemische wapens, ze hebben geen geloofwaardigheid meer.”

Dit zou onmiddellijk moeten stoppen en al helemaal geen “United front”. Putin en Trump zouden samen moeten praten en het hele circus eromheen stoppen, Putin is een hele rationele man .
Assad is de legale leider van Syrië; wij, het westen, hebben 6 jaar geprobeerd deze staat dit volk eronder te krijgen. Het is indrukwekkend en heldhaftig, deze strijd door een volk van 23 miljoen tegen Amerika, Engeland, Frankrijk, Turkije, NATO, Jordanië, Saoedi Arabië en de Golfstaten. Intussen worden Syriërs geboycot met voedsel en medicijnen. Zij konden dit volhouden, omdat ze vertrouwen in hun regering en in hun leger hadden en de eensgezindheid onder elkaar, en ze blijven achter hun leider Assad staan.

We moeten stoppen terroristen te bewapenen en te trainen in de talloze training’s kampen die door Amerika in Jordanië en Turkije zijn opgezet om ISIS, Al-Nussra en Al-Qaeda te bewapenen en te financieren.
“Stop arming terrorists”, act een nieuwe wetgeving tegen eigen mensen die zoiets zouden kunnen doen als de Twintower neer halen….

Veronica