Slachthuis Syrië – een kanttekening

ingezonden door Frank Hoek

Amnesty International publiceerde een met fraaie animaties verrijkt rapport over massa-executies in Syrië. Journalist Vanessa Beeley vult dit aan.

Thank you Tim Anderson always the voice of reason. #AmnestyInternational globalist soft power tool, funded by Soros.
Here is a selection of articles outing Amnesty International:

Feel free to add to the above.

Vanessa Beeley op Facebook

2 gedachten over “Slachthuis Syrië – een kanttekening”

  1. De selectiviteit van Amnesty Internationals aanklachten begint zo langzamerhand verdacht propagandistische trekken te vertonen en daarmee betoont AI zich een echte, ondemocratische NGO.

    Het geanimeerde of moet ik zeggen het Amnesty rapport met animaties over een gevangenis in Syrie ontbeerde ook maar enige vorm van poging tot bewijsvoering en stond bol van suggesties.

    AI heeft het niet over de chemische wapens die tot ontploffing zijn gebracht in Syrie door figuren die getraind zijn in Turkije waarschijnlijk met chemische wapens geleverd door waarschijnlijk House of Saoed via organisatie van CIA in opdracht van de maffia familie Clintone, de onthulling waarvan een Amerikaanse ambassadeur in Benghazi heeft moeten boeten.

    Daar hebben de heiligen van amnesty international het natuuuuuuuuuuuurlijk niet over.

    Apropos. Heeft AI ook Abu Graib geopenbaard en aan de kaak gesteld? Heeft AI ook Donald Rumsfeld aan de kaak gesteld met zijn uitspraken dat martelen toegestaan, zelfs vereist is ter bescherming van de Amerikaanse belangen?

    De lijst van selectiviteit aan de kant van Amnesty International kan eindeloos worden uitgebreid.

Reacties zijn gesloten.