9/11 documentaire

Veel nieuwe raadsels met nog meer beeld materiaal, getuigen en andere experts, en dus nieuwe aanknopingspunten, maar die werden genegeerd.
De getuige uit het gebouw die eerder als held met Bush op de foto stond, William Rodriguez (zijn advocaat) beschuldigde Bush en Cheney van moord, Rodriguez is inmiddels zijn werk en zijn huis kwijt, velen stagneren door het onopgeloste vraagstuk en worstelen nog met de gevolgen.
Zoveel deskundigen; dit keer piloten, een radar bediende, een vlieg instructeur, geld transacties, de Mohammed Hata groep, alles is nu wel aan bod geweest zou je denken en toch zegt de een na de andere; het kan niet, onmogelijk zoals de officiële verklaring ons wil doen geloven.
De officiële verklaring: …….
A ZERO INVESTIGATION IN TO 9-11
Jammer genoeg slecht te verstaan maar veel spreekt voor zich zelf.

Veronica