WW3: Political Zionism vs Islam – William Engdahl

ingezonden door Veronica Vos

engdahlIn Power hour spreekt Joyce met William Engdahl over diens boek “The lost Hegemon”. “This book is like the gold standard,” aldus Joyce.
Hij verklaarde de titel en beeld op de omslag van het boek: de wazige letters – America – vervaagd, net nog te lezen en de Amerikaanse vlag is nog maar een gehavende restant. “America is an incredible failure.”
Joyce de interviewster:

“If we would understand what an evil manipulative government exists in the US how we have been drawn into this for decades, Vietnam had been the end as war as an option.
This book describes the madness of the circles of the neo-conservatives, the military industrial complex, the boring old patriachs: Rothchild, Rockefellers and Soros, whom do not know anything else but death and destruction, they literally think they can use Islamic terorism to control the world. Their strategy is based on killing and destroying.
People who orchestrated this very old plan to overthrow, destabilize countries: Bush senior, Dick Cheney, J. Kerry e.o. have lost control.”

De gevolgen zijn erg groot, met zijn onderzoek naar ISIS gaat hij ver terug, naar WW 2. In Berlijn en München hadden ze de moslimbroederschap leren kennen als erg goede strijders, CIA rekruteerde moslimbroeders strijders, er was toen een SS muslim devision, voor Jeruzalem.
Ook Soros financiert heel veel tegengestelde bewegingen en projecten. Hij zorgde er voor Europa te destabiliseren met de migranten stromen, nu is Amerika aan de beurt. Het doel is het einde van de westerse beschaving.
Een erg belangrijk boek denk ik !!

Veronica

bekijk & beluister het programma