Why Leaving The EU Was The RIGHT Decision

leavingEen samenvatting van de laatste van 4 sprekers.
Vladimir Bukovsky, een Rus die de Goelag meemaakt, Hij herkent de symptomen zoals dat in Rusland is verlopen, hij vraagt zich af is de Europese Unie de nieuwe Sovjet Unie?
“Het is me een raadsel. We hebben net één monster, de Sovjet Unie, begraven, terwijl er nu weer een ander monster, de Europese Unie, wordt opgebouwd. Met dezelfde uitgang ‘s punten als destijds. Doel was historisch een nieuwe entiteit ontwikkelen:  toen ‘de Sovjet burger’, en nu moet er ‘de Europeaan’ ontwikkeld worden. Ze willen niet dat je Brits of Frans bent, onderdruk alle nationale gevoelens en leef als een multinationale gemeenschap.
Na 70 jaar Sovjet is het resultaat meer etnische conflicten dan waar ook in de wereld.
Maar de Europese Unie: een kleine groep onbekende, niet gekozen mensen heeft dit voor ons ongevraagd uitgedacht, nationale identiteiten moeten ook hier in Europa vernietigd worden.
Ze hebben een bureaucratisch apparaat ontwikkeld met duizenden eurocraten die elkaar aanwijzen voor de volgende baan, ze worden van de ene positie overgeheveld naar de volgende, ze hoeven nooit iets te verantwoorden, ontvangen grote salarissen, bonussen, privileges, levenslange immuniteit voor rechtsvervolging enz. De corruptie is van boven naar beneden ingebouwd.
De Russen werden militair gedwongen in het Sovjet regime mee te doen met de strafkampen en heropvoeding’skampen voor wie kritische vragen stelde (geheime gevangenissen zijn er blijkbaar ook al in de EU).
Uiterlijk worden we militair niet gedwongen, maar wel door economische intimidatie.
Deze autoritaire modellen van een samenleving waar de natie-staten worden vernietigd zullen vervolgens moeten uitbreiden en dan komt toch de ineenstorting. Het Sovjet systeem was niet in staat te hervormen, ze moesten uitbreiden om te kunnen overleven en dan gaat het mis, …geen grotere etnische conflicten dan tussen de oude Sovjet staten.
De EU heeft alleen een westers jasje aan, het is precies als de Sovjet Unie.
Maar je hoeft dit niet te accepteren, tenslotte zijn jullie nooit gevraagd om mee te doen, ik heb geleefd in zo’n “gefabriceerde future”, en het werkt niet!”.

Volgens Ian Milles is het eenvoudig om er uit te stappen:

 1. Met een referendum het volk vragen,
 2. het verdrag van Rome uit 1972 herroepen.

Veronica

1 gedachte over “Why Leaving The EU Was The RIGHT Decision”

 1. Dank voor de vertaling en de plaatsing van bovenstaand artikel.
  Inhoudelijk een m.i. kloppende analyse die Bukovski hier levert.
  In why leaving the EU wordt anderzijds duidelijk hoe de Engelse machtselite + aanhang bezig is om hun USA-dekmantel dreigen uit te trekken en te verruilen voor een Chinees-Russische.
  Eventueel zich van beide te bedienen.
  M.a.w. hun amoreel opportunisme in de zoveelste graad.

Reacties zijn gesloten.