Sheikh Imran Hosein over Brexit, Trump als volgende VS-president en de beroering in Saoedi Arabië


Beste mensen

Sheik Imran Hosein (een geleerde en analist die vooral de Arabische wereld en de Russische kant bekijkt) wordt geïnterviewd door Maurice. Hier een samenvatting uit het Engels van een interview door Maurice:

Maurice vraagt zijn opinie over de Brexit en eventuele gevolgen.

Sheik Imran:”Ik verwacht dat de Europese Unie hetzelfde zal doen als met Griekenland; het ze erg moeilijk maken, het IMF maakte het de Grieken zo moeilijk, de consequenties zouden zo gevaarlijk zijn, dat ze over de kop gingen en hun politiek aanpasten waardoor ze weer terug in de Unie zijn.
De Europese Unie zal er alles aan doen met een agressieve strategie om de exit tegen te houden. Dat zal via devaluatie van de Britse pond gebeuren zodat de Engelse regering tegen het Britse volk zal zeggen de kosten zijn zo groot dat…
Komende maanden zullen ze een alarmerende devaluatie van de Pond gaan merken.
De publieke opinie zal nu een groot effect hebben, Brexit was vooral gemotiveerd door de grote aantallen vluchtelingen, waar er al veel van waren in Groot-Brittannië, de Britten willen hun land en hun eigen gezag terug.
Het is een volk van Buldogs, ze zullen eerst hun hakken in het zand zetten en vechten, als ze slagen zullen meerdere landen volgen.
De EU heeft een open deur politiek en kan dit niet gebruiken.

Op macro niveau biedt een analyse volgens de Koran en zijn leer van 3 fasen van de schaduw meer begrip:

  1. Pax Britanica werd een regerende, besturende staat, opgevolgd door
  2. Pax Americana dit heeft de Dollar in de wereld gebracht, en vervolgens de petro dollar. De Pax Americana is nu in een onomkeerbare fase van afbraak terecht gekomen dit zal opgevolgd worden door
  3. Pax Judeïca.

Dingen gebeuren niet zomaar, ze zijn onderdeel van een plan lang geleden al ingezet. Het 3 fasen plan is ontworpen om Israël de status van wereldleider te bezorgen, zodat de anti-Christ op kan staan in Jeruzalem om te verklaren dat hij de messias is.
Maar deze overgang naar de 3e fase kan niet plaats vinden zonder aanpassing van het monetair stelsel, d.w.z. één wereldvaluta. Zo’n betaal middel kan alleen elektronisch – digitaal.
Daarom moet de dollar nu devalueren en vervangen, maar ook de Euro, ‘s werelds grootste troefkaart, moet ontwaarden en verdwijnen.
Dus de lange termijn gevolgen van de Brexit zullen een nieuw monetair stelsel met één valuta zijn.
Natuurlijk zal dit elektronische geld gecontroleerd worden door een Europese Jood, een Zionistische Jood, niet door non-Zionists.”

Interviewer Maurice: “Brexit is dus bedoeld om de weg te plaveien voor de volgende fase, een nieuw monetair systeem kan nu tevoorschijn komen om het bestaande systeem te vervangen. In zekere zin is het dus om de ineenstorting te creëren van de economie zodat het vervangen kan worden met een nieuw digitaal middel?”

“Zo is dat Maurice “, zegt de sheikh, ” niet alleen de dollar maar ook de euro zal verdwijnen.”

Maurice: “Regelmatig raadpleeg ik het Russische kanaal ‘Sputnik’. Er is daar sprake van een warme toenadering tussen Rusland en Israël, wat voor gevolgen zal dat hebben ook in Syrië Veel mensen in de Arabische wereld zijn in de war, kunnen het niet rijmen.”

de Sheikh: “Rusland is een gecompliceerde samenleving, er is een grote Zionistische beweging met heel veel macht, die ook in de media aanwezig zijn, waar mensen gebrainwashed worden om dat te geloven, ik denk niet dat het correct is te zeggen dat Rusland een grote vriend van Israël is, want de Russen zijn niet achterlijk.
Ze weten dat Israël actief betrokken was in 2008 bij het bewapenen van het Georgische leger om Rusland te verwonden, want na het einde van het USSR tijdperk en de Jeltsin jaren kwam het Russische leger in heel slechte staat tevoorschijn. Het westen ging Rusland hierop testen en gebruikte Georgië hiervoor, Israël was tot aan zijn nek hierin betrokken. Rusland beantwoordde deze aanslag met het produceren van een profiel: we zijn niet bang voor jullie en zullen niet aarzelen om macht te gebruiken. Ze gebruikten de Tsjetsjeense brigade (moslims), het hart van het Russische leger, en versloegen de Georgiërs. De Russen weten wat de Israëli’s deden en waren in staat hen een les te leren.
Volgens mij onderhouden ze nu een beleefde relatie met Israël, er is geen reden vijandig te zijn maar ook zijn het geen bondgenoten.
Het sterke optreden van de Russen op het neerschieten door Turkije van een Russisch vliegtuig dwong respect af, Erdogan moest eerst excuses aanbieden, wat hij deed, daarmee was de kous af en konden ze weer verder in een normale verhouding.”Rusland was nu in een sterke positie.”
Sheik Imran was diep onder de indruk van de Russen: “Hun minister van buitenlandse zaken Lavrov en later Putin, ze hebben heel zinnig, volwassen, intelligent opgetrede. Met verbazing heb ik Lavrov bestudeerd, ik heb daar veel van zijn diplomatie geleerd.
Ook in Syrië, elke stap hebben ze intelligent gedaan, ze zijn in staat geweest de rem op de westerse bedoelingen te zetten. Ik denk dat deze koers correct is en ze dit zullen vervolgen, totdat het westen er genoeg van heeft.
Ook zeggen profetieën dat daar in dat gebied het zal gaan escaleren, daar zal de grote strijd plaats vinden in het gebied in noord Syrië-Irak.
Iemand schreef in de Thora dat het Heilige land Israël een gebied van de Eufraat tot de Nijl bestrijkt, het zal anders niet geloofwaardig zijn voor een wereldzetel, Israël moet het gebied nu ook fysiek in handen hebben. Vandaar dat de NATO in Libië is, zodat het van twee kanten het gebied van de Nijl-delta kan bestrijden. Het master plan dat Israël de wereld leiding wil geven moet eerst een burgeroorlog tussen Soennieten en Shiïeten uitlokken. Er zal een grote valse vlag aanslag gepleegd worden, Iran zal waarschijnlijk geprovoceerd worden.
De Saoedies beschouw ik al niet meer behorende tot de Arabische wereld, ze zijn in dienst van de Zionistische alliantie. Er is een Judeo-Christelijk verbond dat uit Washington komt, met centra in Parijs, Londen en Bonn, NATO is de militaire arm. De Saoedies zijn het vuur aan het opstoken voor een burger oorlog, als Israël iets kan doen om Iran te provoceren zal het dat doen.”

Sheik Imran: “In de laatste 2 jaar heb ik 8 maal gedroomd over een atoomoorlog. Ik hoop dat het niet waar is, want dan zal alles in as veranderen. Hij was in Genève op een seminar over voorbereidingen op een atoom oorlog.
Als Trump gekozen gaat worden 4 november als president hebben ze een probleem voor de NATO, want Trump zal zeggen “ik zie geen reden waarom we een antagonistische verhouding met de Russen moeten hebben.”
Opnieuw zal een monstrueuze valse vlag operatie Putin tot een oorlog uitdagen.
Tot november hebben we de tijd ons voor te bereiden. Sla voedsel en water in bewaar het niet in glas of plastic, maar in een aarden werk kruik, raak niet verstrikt in digitaal geld, maar koop zilveren en gouden munten.”

Veronica

3 gedachten over “Sheikh Imran Hosein over Brexit, Trump als volgende VS-president en de beroering in Saoedi Arabië”

  1. Een nadere toelichting;
    Dat de aarde ooit is ontstaan berustend op een oerknal en de evolutie van de mens als sluitstuk na de aap is m.i. ook een heldere visie die evenzeer als die van Imran Hosien te danken/ te wijten is aan evenzeer beperkte inzichten en wezenlijk overzicht.

  2. het is helemaal niet helder! we zullen zien of er iets van terecht komt wat hier beweerd wordt. veel paranoia over de strategie van Israel om wereldleider te worden. wie zal dat ondersteunen? ze hebben niet zo veel crediet en sympathie dacht ik zo.

  3. Het is m.i. vanuit zijn beperkte inzichten en overzicht een heldere visie op wat er plaats vindt in de wereld.

Reacties zijn gesloten.