Gelijktijdige Wereld Meditatie: WONDEREN

(ingezonden bericht – red.)

Dank jullie dat jullie een deel van de geschiedenis hebben willen zijn.

wonder1De Regenboog, de Slag en de Wolven

Vandaag op deze dag (1 februari 2016) zijn miljoenen mensen met elkaar verbonden om te proberen een realiteit van vrede te creëren voor alle mensen die lijden in Syrië, speciaal voor de kinderen. Vandaag zijn er drie verbazingwekkende dingen gebeurd die ik met u wil delen, wonderen die ons de kracht laten zien van onze gezamenlijke, gerichte energie en van onze gebeden.

De Regenboog
Toen we naar de verzamelplaats toe reden, zie iemand in de bus plotseling: “Kijk eens naar de hemel.” We keken uit het raam en zagen een schitterende regenboog die een volledige cirkel vormde om de zon heen. Het voelde als een teken van wat er zou gaan komen. Binnen een uur zouden miljoenen mensen zich energetisch met ons verbinden, die ons hun licht zouden toesturen ten behoeve van de situatie in Syrië, zonder vooroordelen. Die regenboog betekende dat we hierin niet alleen waren.

De strijd
Het uur voordat we aankwamen woedde er een hevige strijd vlak onder de plaats waar wij bijeen zouden komen. Bommen explodeerden en kanonnen werden afgevuurd  precies onderaan de heuvel waar wij stonden, net buiten het veiligheidshek. Het leek erop dat de tegenstand sterker was dan we hadden verwacht, maar toen gebeurde er iets ongelooflijks. Het was alsof de oorlog plotseling stopte toen wij ons samenvoegden tot één geheel. Het gevecht stopte gewoon, en het bleef stil gedurende de hele meditatie.

De wolven
Meer dan 100 mensen vanuit vele verschillende spirituele wegen stonden daar in stilte toen we ook verbonden werden met jullie en met zo vele anderen. Wij hielden die stilte 15 minuten aan, en toen ik op de klok keek en de stilte wilde beëindigen, begon, voordat ik een woord had gezegd, het geluid van een huilende wolf te weerklinken, net onder ons en echode door de lucht. Daarna volgden er meer totdat er tientallen wolven waren die huilden, precies één minuut lang, en toen stopten ze allemaal weer. Het was een van de meest ongelooflijke dingen die we ooit hebben gehoord.

wonder2Dit is nog maar het begin…
Binnen twee dagen zullen we een e-mail rondsturen met het voorstel voor een volgende stap, als voortzetting van dit ongelooflijke moment. Ons doel is om 100.000 mensen bijeen te krijgen als groep die in een oogwenk klaar kunnen staan om hun gebeden voor vrede te delen als er weer zo’n wereldcrisis ontstaat. Blijf in contact met ons. De vreugde en de wonderen zijn nog maar net begonnen

Nog één slotopmerking
Ik wil de groep van 11 individuen bedanken, die geweldige moed hebben getoond en zonder wie deze gebeurtenis nooit was gelukt… Zoals U weet hebben we een kleine groep verzameld met wie wij dit avontuur zijn aangegaan en die nu hiermee het ‘Basisteam voor Licht’ zijn geworden. Zij waren geweldig! Ik wilde dat ik ze al eerder uitgebreider had bedankt, maar ik wil ze nu alsnog laten weten hoe heerlijk ik het vond ze bij me te hebben. Zij zijn een voorbeeld voor ons allen!