Vaccinaties, bezint eer ge begint

vaccinatieHagen Jonker, gepensioneerd chirurg en deelnemer aan de groep Appelscha, schreef een stuk over vaccinatie.

De basis van de Westerse Geneeskunde berust op de leerstellingen van Louis Pasteur (1822-1895).Zijn belangrijkst theorie stelt dat ziekte primair veroorzaakt wordt door ziektekiemen, afkomstig van een externe bron. En dat één specifieke bacterie één bepaalde ziekte veroorzaakt. Dit is het fundament van de allopathische Westerse geneeskunde die ontstond aan het einde van de negentiende eeuw.
Dit concept werd overgenomen door het Amerikaanse medisch /industriële complex en georganiseerd rond de American Medical Association. Dit machtige farmaceutische complex voornamelijk uit op winstbejag domineert sedert die tijd de Westerse Geneeskunde en groeide uit tot een business met een omzet van miljarden dollars. De volgende instanties behoren hiertoe: de Food and Drug Administration (FDA), de Centers for Disease Control (CDC) en de The National Institutes of Health (NH) evenals veel verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en universiteiten.
De microbe theorie gaf ook de basis voor vaccinatie. Het was Jenner (geen arts) die als eerste pus uit zweren van zieke koeien bij mensen injecteerde. Hierna is de ontwikkeling van de vaccinatie begonnen.

Officieel “weten wij” dat de pokken door vaccinatie verdwenen zijn. Niets is minder waar, wanneer men andere bronnen raadpleegt dan wat ons gangbaar verteld wordt, blijkt dat de officiële statistieken laten zien dat er meer slachtoffers vielen door de pokkenvaccinatie dan door de pokken zelf.

Dr. L. Parry zette in de British Medical Journal van jan.1928 al zijn vraagtekens bij het effect van vaccinaties. Statistieken toonden bij gevaccineerde mensen een 5 x hogere mortaliteit dan bij niet gevaccineerde mensen. Ook merkwaardig was dat in Duitsland het best gevaccineerde land ter wereld meer sterfgevallen van pokken voorkwamen dan in Engeland, waar de vaccinatie graad lager lag. In 1919: 707 doden in Duitsland en 28 doden in Engeland.
In Duitsland hadden in de jaren 1870-1871 meer dan 1.000.000 mensen pokken, waarvan er 120.000 stierven, hiervan was 96% ingeënt. Dit bracht Bismarck de Kanselier van Duitsland tot de uitspraak: “de hoop op de doeltreffendheid van het koepokkenvirus als preventie tegen de mensenpokken is volledig bedrieglijk gebleken.
Zelfs het British Medical Journal (1-5-1976) verklaarde: “Men weet nu dat de risico’s van routinematige pokkenvaccinaties in Groot Brittannië groter zijn dan de risico’s van een natuurlijke besmetting.

Bovenstaande doet mij denken aan een uitspraak van Rudolf Steiner waarin hij zegt dat de geschiedenis die ons geleerd wordt vaak een fable convenue is. (het geheim van de dubbelganger, St Gallen 16-11-1917, GA 177: De val van de Geesten van de Duisternis)
En is het ook niet opmerkelijk dat de opkomst van het medisch/industriële complex begint omstreeks 1862 de periode waarin Michael, Ahriman bestrijdt en hem uiteindelijk in 1879 op aarde stort. Hierdoor kunnen Ahriman en zijn helpers een zeer sterke invloed op de mensheid gaan uitoefenen.
Het medisch/industriële complex maakt vanaf die periode een immense groei door.
Angst is het waarmee Ahriman werkt en angst is het dat de mensen weerhoudt kleine kinderen niet te vaccineren. Want hoe logisch is het om een baby bij de geboorte in te enten met het Hepatitis B vaccin, (wat minister Schippers graag zou willen) dat het hepatitis B antigeen bevat geproduceerd door genetisch gemanipuleerde gistcellen met daaraan nog eens aluminium 0,25 mg gekoppeld. Terwijl het risico voor een baby om hepatitis B op te lopen te verwaarlozen is. Om vervolgens omstreeks de leeftijd van 5 weken te vaccineren met een cocktail van: een difterie toxine, een tetanus toxine, drie soorten kinkhoest toxinen, een hepatitis B antigeen, drie soorten geïnactiveerde poliovirussen gekweekt op apennier cellen, haemophilus type b polysaccharide en 7 soorten pneumococcen polysacchariden ingespoten. Waarin ook nog 0,82 mg aluminium verwerkt is.
Merkwaardig genoeg krijgen wij bij vaccinatie nooit een bijsluiter met vermelding van bovengenoemde ingrediënten te zien, terwijl bij alle verdere medicamenten tot en met een doosjes paracetamol wel een uitgebreide bijsluiter wordt toegevoegd.
Deze vaccinaties vinden plaats op een tijdstip dat het immuun systeem nog niet rijp is en nog nauwelijks in staat is anti lichamen aan te maken. Om dit toch te forceren wordt het toxische aluminium toegevoegd. Dit alles geeft een sterke verstoring van het immuunsysteem, wat ook weer zijn invloed heeft op ons zenuwstelsel. Misschien wel het allerergste is dat de polio virussen gekweekt worden op dierlijke cellen waardoor dierlijk RNA en DNA in het vaccin terechtkomen. Dit vaccin rechtstreeks ingespoten kan mogelijk via het dierlijke RNA en DNA het menselijk genetisch materiaal beïnvloeden (verstoren). Dit kan niet alleen op korte termijn maar ook na jaren nog negatief uitwerken, een verband met de vaccinatie wordt dan niet meer gelegd.
Daarbij is het goed ons te realiseren dat wat Rudolf Steiner in 1917 reeds voorspelde tijdens zijn voordracht op 7 oktober 1917 over: “De val van de Geesten van de Duisternis”: de ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product. Vanuit een “gezonde” levensbeschouwing zal men een vaccin vinden waardoor in het organisme dusdanig ingegrepen wordt, liefst zo jong mogelijk, als het kan na de geboorte, zodat dit menselijk lichaam niet tot de gedachte kan komen “er is een ziel en een geest”.

Pas als men zich bovenstaande realiseert en kritisch kijkt naar de stortvloed van meldingen over ernstige aandoeningen (op bv. de site van WantTknow) na vaccinatie kan men bewust de keuze maken om wel of niet te vaccineren.

H.G. Jonker, arts voor homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde
stuur een e-mail

aanbevolen literatuur:

  • Vaccinaties doorgeprikt: Cisca Buis-Noor Prent-Tineke Schaper
  • Vaccin Vrij: Door Frankema
  • Baarmoederhals Kanker: Désirée Röver